Search
Close this search box.
BD Vino

BD Bart Doms

Laat ik mezelf even voorstellen! “BD” staat voor Bart Doms. Ik woon meer dan 10 jaar in Opdorp met mijn gezin.

Kort gesteld kan je zeggen dat ik ben opgegroeid met de spirit & de geneugten van “ de Horeca”. Mijn studententijd bracht ik door met weekend- & vakantiewerk bij De Poort van Cyriel. Ik leerde er mijn echtgenote Leen kennen & samen met haar baatte ik deze zaak ook enkele jaren uit.

Passie voor het culinaire

n de Poort Van Cyriel hebben we onze passie voor lekker eten en lekkere wijn ontdekt maar vooral: genieten van het leven.

We houden ervan om zelf lekker te eten & drinken. Maar véél meer nog vinden we geluk in het bezorgen van een leuke ontspannen avond aan anderen! Mensen bedienen in het restaurant was onze tweede natuur & hebben we altijd met het grootste enthousiasme gedaan.

Happy Family

Onze wens om een gezin te starten heeft ons de keuze doen maken de Horeca vaarwel te zeggen. Twee schatten van kinderen rijker, maken Lotte & Rube ons gezin compleet op vandaag.

Maar omdat de passie zelden dooft, is er een samenwerking met Wijnhuis Verlinden blijven bestaan. Het is uit die schoot dat deze webshop van BD Vino is geboren.

{H}eerlijke wijnen

Met onze webshop willen we “gewoon” een lekkere wijn aanbieden aan onze klanten. Daarbij staan persoonlijk advies, onze service & het lokale bovenop.

We hebben niet de ambitie wijnen te verdelen over het hele land. Wél willen we lokaal de service bieden om mensen te helpen bij de keuze van de juiste wijn voor elke gelegenheid!

Mensen die ons kennen weten dat onze deur altijd open staat. We zijn er dan ook heel graag om u als klant te helpen genieten, van die ongelooflijk lekkere (h)eerlijke wijntjes!